26-річна Аліна Гросу стерла макіяж і одягла старий халат: співачка закриває кілограми тушонки замість сцени

Українська співачка Аліна Гросу показала, як вона трудиться на кухні - артистка всіляко допомагає переселенцям, які залишилися без домівок через росію.

Аліна Гросу від початку повномасштабного вторгнення росії на території України показала себе як справжню патріотку та працелюбну людину. Такою поведінкою вона навіть здивувала своїх прихильників та слухачів, адже не всі очікували такої проактивної позиції від Аліни.

Свою кар’єру вона розпочала у Києві, куди ще в ранньому дитинстві переїхала з батьками з рідних Чернівців. Однак після школи Гросу переїхала до москви, де вступила в університет кінематографу. В росії артистка намагалася розвивати далі свою кар’єру та підкорити свій кіно. Однак за декілька років життя в іншій країни, Аліна зрозуміла, що вона хоче повернутися до України.

Аліна Гросу показала, як закриває тушонку
Аліна Гросу показала, як закриває тушонку

Від початку повномасштабної агресії росії Гросу перебралася у батьківський будинок у Чернівцях. Тут співачка разом із мамою облаштувала пункт для переселенців – зіркова родина виділила декілька кімнат для людей, які втратили свої домівки. Для них вони поклали матраци, постелили постелі та прихистили їх у себе.

Окрім того, Аліна самостійно готує для переселенців їжу, а також частину передає для захисників України. Раніше вона показувала, як ліпить вареники – а тепер Гросу у звичайному халаті та кухарському чепчику закраває тушонку разом із помічницею, тьотьою Катею:

“Часу на соцмережі залишається не так багато, зараз найбільше ціниш живе спілкування і миті з близькими. Якби не цей час і не тьотя Катя… В житті би, напевно, не навчилася закривати тушонку”, – зазначила Гросу в особистому блозі.

Аліна Гросу показала, як закриває тушонку
Аліна Гросу показала, як закриває тушонку

Також Гросу відвідує переселенців, які проживають в інших волонтерських будинках, куди доставляє гуманітарну допомогу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.