27-річна Аліна Гросу повідомила про день народження дитини: коханий Роман Полянський не з’явився на святі

Аліна Гросу привітала в особистому блозі поділилася фотографією маленького племінника, який відсвяткував день народження. Артистка показала теплий сімейний кадр, щоб побачити його — читайте далі.

Співачка Аліна Гросу від початку повномасштабного вторгнення росіян на територію України дивує своїх шанувальників працьовитістю та відданістю Батьківщині. Артистка практично відмовилася від сцени і повністю змінила свій стиль життя. У батьківському домі в рідних Чернівцях Гросу облаштувала прихисток для десятків переселенців з гарячих точок, а сама виконавиця готує їжу для гостей, а також передає продукти для захисників на фронт.

Аліна Гросу щодня волонтерить
Аліна Гросу щодня волонтерить

Окрім того, Аліна відвідує людей, які були вимушені покинути свої домівки і в інших місцях їхнього тимчасового проживання, а також влаштовує для них благодійні концерти.

Через таку зайнятість Гросу практично перестала вести соціальні мережі, зараз вона доволі рідко публікує нові фото або відео. Однак нещодавно співачка зробила маленьке виключення заради свого племінника. Хлопчик відсвяткував день народження, тож його зіркова тітка поділилася з користувачами мережі фотографією іменинника.

“У мого племінника сьогодні день народження. Нехай зростає щасливим, розумним, здоровим хлопчиком, і хай у нього буде прекрасне майбутнє”, — написала Гросу.

Аліна Гросу повідомила про день народження дитини
Аліна Гросу повідомила про день народження дитини

Тим часом фани Аліни помітили, що з її особистого блогу зник коханий артистки — російський актор Роман Полянський, хоча раніше зірка часто публікувала спільні фото з обранцем. Сама Гросу тему особистого життя не коментує, через що шанувальники почали підозрювати, що пара могла розійтися на фоні подій в Україні. У свою чергу Роман зробив свої акаунти у соціальних мережах приватними та зник з онлайн-життя, тож отримати якусь інформацію від нього щодо стосунків з Аліною також неможливо.

Аліна Гросу і Роман Полянський
Аліна Гросу і Роман Полянський

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.