Погладшала, стала біженкою і покинула дочку: яку ціну зрадниця України Лорак заплатила за пляски перед путіним

Колись Ані Лорак була поп-дівою українського шоу-бізнесу. Але її виступ на святі в Криму на честь його анексії перед володимиром путіним усе змінив для артистки.

У 2014р році знаменита українська співачка Ані Лорак до глибини душі вразила своїх шанувальників, виступивши на святі в Криму, який влаштувався на честь анексії півострову та приєднання його до російської федерації. Знаменитість не побачила нічого засудливого у тому, що вона виступить перед володимиром путіним і отримала круглий чек за свій вихід на сцену.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

А вже через декілька днів вона отримала новину: українці не готові пробачити їй подібний вчинок, а двері до Батьківщини назавжди закриті.

Здавалося, що зрада насправді ніяк не вплинула на життя артистки. Так, її цькували, але вона придбала неймовірно розкішний особняк у Підмосков’ї, жила на широку ногу, заробляла гроші, подорожувала, а її донька не знала, що таке бідність.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Та виявилося, що це був далеко не кінець історії. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні, Ані чекала нова хвиля хейту. Тоді ж в неї не вийшло заключити новий договір з совістю, адже почали гинути люди.

Тим не менш, про свою позицію гучно та чітко вона заявити не змогла. “Ні війні” виявилося недостатньо для українців, і занадто для росіян. Спочатку жінка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, а потім зникла на тривалий час.

Подейкували, що вона втекла з російської федерації, а прихисток її надавали то в Європі, то в Арабських Еміратах. Згодом стало відомо, що свою єдину доньку Софію вона залишила колишньому чоловіку Мурату. Мабуть вперше дівчинка так багато часу проводила з родиною свого тата.

А нещодавно Ані Лорак засвітилася під час виступу на вірменському весіллі і стало відомо, що вона набрала немало зайвої ваги.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за зраду України

Можливо справа в стресі, можливо проблеми зі здоров’ям, але що сталося насправді, ніхто не знає. Та новий вигляд артистки не залишився непоміченим, а фанати були просто шоковані. Подейкують і про те, що Кароліна стала банкрутом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.