Який розмір суконь носить Тіна Кароль насправді: секретну інформацію видав сервіс оренди одягу (ФОТО)

Якщо порівняти фото Тіни Кароль на початку кар'єри та зараз, то видно, що артистка зробила неймовірну роботу над собою. Та чи вдалося поп-діві з пишки перетворитися на справжню тростинку? Розміри суконь артистки видали у мережі випадково.

Тіна Кароль — найяскравіша зірка українського шоу-бізнесу. Артистка багато років виступає на нашій естраді, але тепер її знають навіть у Японії. Знаменитість стала кумиром мільйонів, але віддані прихильники пам’ятають, якою співачка була на початку свого становлення.

Якою Тіна Кароль була у молодості?

Тетяна (так насправді звати співачку) музикою захоплювалася з дитинства. Вона їздила різними конкурсами, завойовувала нові і нові нагороди. Проте, найбільшу популярність їй принесла пісня “Вище хмар” та однойменний кліп. Згодом було Євробачення, а за тим плідна співпраця з Євгеном Огіром.

Який розмір суконь носить Тіна Кароль

І весь цей час, а особливо після вагітності, зірка радувала всіх простою пишною вродою. Але згодом взялася за спорт, танці та помітно схуднула. Має також артистка і свій власний спортзал у своєму заміському маєтку. До речі, про фізичні навантаження, дієту Тіни Кароль ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Яким розмір суконь носить Тіна Кароль?

Зірка ніколи не розповідала свій головний секрет, але, передавши в оренду свої сукні київському сервісу “Oh my look“, співачка випадково його видала. На сайті красуються витончені плаття, у яких поп-діва не раз блистала на телебаченні та фотосесіях. Виявляється, Тіна носить один з найменших розмірів — “S”. Схоже, що всі тренування Кароль були недаремними.

Який розмір суконь носить Тіна Кароль

Цього року вразила знаменитість не лише своїм остаточним перевтіленням, а й силою духу. Співачка, хоч і не лишилася в Україні, але стала їздити світом з благодійними виступами заради наших знедолених громадян. Також у перші тижні війни вона активно виходила на мітинги із закликом зупинити російського агресора.

Нагадаємо, що нині Тіна Кароль планує поїхати з концертами до Азії.

Схожі статті