Юрій Горбунов публічно заговорив про дитину Каменських і Потапа: Настя обімліла від нахабства кума чоловіка

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов публічно заговорив з Настею Каменських про дітей, але співачка дала неочікувану, але красномовне відповідь.

За роки роботи на телебаченні Юрій Горбунов звик ставити своїм гостям незручні питання. У свою чергу Настя Каменських також звикла чути у свою адресу запитання про майбутнє поповнення в родині, адже до сих пір вона не ставала матір’ю. Але хто ж знав, що зустріч двох друзів перед камерами та їхня розмова може вийти на межу скандалу?

Юрій Горбунов публічно заговорив про дитину Каменських і Потапа

Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов
Юрій Горбунов публічно заговорив про дитину Каменських і Потапа. На фото Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов

Так, нещодавно знаменита українська співачка Настя Каменських повернулася до України після майже півроку відсутності. Ще до війни разом зі своїм чоловіком та мамою співачка евакуювалася до Іспанії. У період короткотривалої еміграції подружжя зазнало серйозної критики зі сторони аудиторії.

Повернулася до Батьківщини артистка самостійно, без чоловіка. Як зазначає Настя, її мама Ліда повернулася до України набагато раніше, і весь цей час перебувала у її межах.

По прибуттю Настя Каменських відвідала “Сніданок з 1+1”, в якому відбулася дуже незручна сцена. Ведучі поцікавилися у Насті Каменських, які в неї плани на майбутнє, і кум благовірного артистки, Юрій Горбунов, не стримався та заговорив про поповнення в родині. Однак, Каменських просто проігнорувала нетактичність свого друга та сусіда, виставивши його на посміх.

Варто відмітити, що преса останнім часом обговорює імовірну вагітність артистки через зміни у її фігурі, а також незрозумілу поведінку, адже аудиторія намагалася знайти логічне пояснення її небажанню повертатися до України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.