Олександр Педан зізнався, що не має роботи і більше не працює на Новому каналі з Притулою: “Я безробітній”

Відомий український телеведучий, шоумен та громадський діяч Олександр Педан зізнався, що він вже пів року не працює і навіть не може точно сказати, чи повернеться на ТБ

Як і багато українців Олександр Педан втратив свою роботу і не одну, адже окрім роботи на телебаченні він заробляв на різних заходах, куди Олександра запрошували в якості ведучого. В інтерв’ю на YouTube – каналі “Розмова”, Педан розповів, що на таких заходах він заробляв 4000 – 5000$. А зараз він відмовляється від проведення весіль та інших заходів, тому що на його думку це не на часі, “Я не можу, наші хлопці і дівчата гинуть, треба це поважати”.

Олександр Педан про безробіття
Олександр Педан про безробіття

Педан не соромиться зізнатися, що не працює, більш того, він вважає, що це треба робити, тому що більшість українців не мають змоги працювати і якщо вони будуть знати, що і зірки стали безробітними, людям буде легше це прийняти та усвідомити: “Ми на одному полі, ми однакові абсолютно”.

Олександр Педан, Сергій Притула та Леся Нікітюк на зйомках шоу "Хто зверху?"
Олександр Педан, Сергій Притула та Леся Нікітюк на зйомках шоу “Хто зверху?”

Чи заробляє Педан на своїх проєктах?

Натомість у Олександра є соціальний проєкт “Універ Chek”, який він знімав з метою показати абітурієнтам та їх батькам, що є в Україні достойні університети і допомогти своїй дочці Лері обрати заклад для навчання. Цей проєкт отримав грант і поки не приносить дохід, але можливо його візьмуть на Новий канал, “це вигідно і їм і мені, у мене є контент, у них нема, але поки що ми на стадії обговорення”.

Зйомки проекту "Універ Chek"
Зйомки проекту “Універ Chek”

Я – волонтер

Основна діяльність Олександра Педана – це волонтерство, він активно допомагає ЗСУ та населенню, створює та реалізує багато соціальних проектів для допомоги Україні, бере участь в благодійних заходах та футбольних матчах. А також активно їздить по різним містам, навідуючи солдатів і підіймаючи їх бойовий дух.

Олександр Педан на благодійному футбольному матчі в підтримку ЗСУ
Олександр Педан на благодійному футбольному матчі в підтримку ЗСУ

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.