Леся Нікітюк не стримала почуттів і зізналася одруженому Притулі в коханні: “Серце розривається на частини”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк на всю Україну заявила про свої почуття до партнера Сергія Притули. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Фанати вже багато років підозрюють, що між Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою може бути щось більше, ніж дружба, адже їхні стосунки неймовірно теплі та сонячні. Втім, зірки все ж таки дотримуються дистанції, адже телеведучий давно одружений і виховує трьох прекрасних дітей.

Втім, Леся Іванівна іноді дозволяє собі подражнитися і інтригує публіку зізнаннями в коханні.

Леся Нікітюк зізналася одруженому Притулі в коханні

Леся Нікітюк і Сергій Притула
Леся Нікітюк зізналася одруженому Притулі в коханні

Декілька років тому Нікітюк вразила аудиторію раптовою заявою про свої почуття до партнера. Так, під час зйомок програми “Хто зверху” Сергій Притула попросив Лесю зізнатися, що вона його любить.

Телеведуча, недовго думаючи, видала йому неймовірний текст, який міг би звести з розуму будь-якого чоловіка.

“Сергію Дмитровичу, ти знаєш, я дуже довго мовчала про свої почуття. Ми так довго разом працюємо. У мене просто розривається серце на частини, коли я тебе бачу, просто скаче тиск. Я довго мовчала. Я тебе кохаю”, – розповіла вона.

Притула не залишив таку талановиту тираду без відповіді і заявив, що її почуття абсолютно взаємні. Однак користувачі мережі аніскільки не повірили молодим людям, адже знають про їхнє бездоганне почуття гумору.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України обидва залишилися без роботи. Нещодавно Олександр Педан повідомив, що Сергій Притула не збирається повертатися у жанр розважальних шоу. Натомість Леся Іванівна робить усе можливе, аби допомогти державі, але час від часу не може стримати емоції і згадує прекрасні дні, коли розважалася з партнером на сцені.

Тим не менш, обидва виявилися неймовірно корисними на своєму особливому волонтерському фронті. Лесі Нікітюк займалася переселенцями, надавала їм житло та усе необхідне, і навіть допомагала прихистком. Тим часом Сергій Притула зібрав для Збройних Сил України неймовірну кількість грошей, організував програму Народний Байрактар і навіть придбав супутник.

Схожі статті