“Оці крики, оця возня”: після зізнання про розлучення Оля Полякова вперше розповіла про скандали з чоловіком

Знаменита українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, яка атмосфера в них вдома на даний момент. Чому зірка свариться зі своїм чоловіком?

Знаменита українська співачка Оля Полякова після початку повномасштабної війни на території України евакуювала своїх дочок за кордон та оселилася в будинку блогерки Ніки Білоцерківської. Лише через півроку зірка повернулася додому. Близько 6 місяців вона не бачилася зі своїм коханим чоловіком, тому Вадим, як виявилося, тепер радий навіть скандалам.

Оля Полякова вперше розповіла про скандали з чоловіком

Оля Полякова вперше розповіла про скандали з чоловіком

Так, нещодавно Оля Полякова дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому вперше розповіла про те, як тепер виглядає її шлюб. Буряковський не приховує того факту, що йому дуже подобається, як Оля Полякова кричить. А вся справа в тому, що після того, як сім’я поїхала, а бізнесмен залишився один у величезному маєтку, його сильно пригнічувало відчуття пустоти.

“Він зараз, як я починаю кричати, він каже: “Боже, як я за цим сумував! Кричи більше!”. Тому що оці крики, оця возня, оці коти-собаки, цей бардак одвічний… В нас дуже великий бардак в хаті! Коли усе це пустіє, дуже тяжко”

Нагадуємо, півроку тому Оля Полякова розповідала про те, що неодноразово намагалася розлучитися зі своїм благовірним. Та коли пара сідала за стіл та намагалася спланувати своє розлучення, обидва розуміли, що зробити цього не можуть. Стосунки погіршилося саме у той період, коли підприємець збанкрутував. Олі Поляковій дуже не подобалося, що вона стала головою сім’ї. Але згодом вона не тільки звикла до цієї ролі, але й не бажає віддавати її назад Буряковському.

Після початку війни Вадим принципово не поїхав за кордон і взявся захищати країну.

Схожі статті