Оля Полякова зізналася, що кожну ніч засинає з Олексієм Арестовичем: називає його паном і дає обіцянки

Знаменита українська співачка Оля Полякова зізналася, що допомагає їй засинати під час війни. Виявляється, артистка користується тим самим засобом, що і більшість українок.

Більшість громадян України зіштовхнулися з проблемою сну під час війни. Через сильний, стрес, нерви та страх українцям важко заснути.

Нещодавно Оля Полякова розповіла своїм шанувальникам, як заспокоюється та налаштовується на сон. Виявляється, їй у цьому допомагає Олексій Арестович, який кожного вечора запускає прямий ефір з Фейгіним та обговорює події дня.

Оля Полякова зізналася, що кожну ніч засинає з Олексієм Арестовичем

Оля Полякова розповіла про розлучення
Оля Полякова зізналася, що кожну ніч засинає з Олексієм Арестовичем

Артистка дала ексклюзивне інтерв’ю Олесі Бацман, в якому і розповіла про те, як сильно їй допомагає представник Офісу Президента у нелегкій справі заспокоїтися та заснути. Оля Полякова настільки вражена здібностями військового аналітика та психолога, що пообіцяла до кінця життя в надсилати йому сир власного виробництва до його столу кожного тижня.

“Чоловіки, беріть приклад як потрібно спілкуватися з жінками. У мене були проблеми зі сном. І тільки Арестович на ніч мене заколисує”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Оля Полякова забрала своїх дочок та евакуювалася за кордон. Їй надала прихисток блогерка Ніка Білоцерківська. За кордоном співачка перебувала майже півроку, встигла дати інтерв’ю Ксенії Собчак, і лише влітку нарешті повернулася додому.

В Україні на артистку чекав її розкішний особняк, де вона знову зможе робити свій козячий сир, а також випікати хліб, що Оля Полякова дуже любить робити. Раніше співачка неодноразово хизувалася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram своїм господарством.

Схожі статті