Як Лілія Ребрик на відстані привітала 44-річного чоловіка Андрія Дикого з днем народження: “Люблю дико”

Ведуча та акторка Лілія Ребрик милується усмішкою свого чоловіка Андрія Дикого вже понад 10 років. В цей день, хоч вона і не поряд, вирішила подарувати йому позитивні емоції та привітала у своєму профілі в соцмережах.

12 грудня чоловіку Лілії Ребрик, танцівнику Андрію Дикому виповнюється 44 роки. З цього приводу ведуча та акторка Ребрик вирішила зворушливо привітати його у своєму Інстаґрам-акаунті.

 

Вона виклала пост, де під спільною світлиною з коханим чоловіком, на якій щасливе та усміхнене подружжя міцно обіймається, зізналася у коханні та написала:

“Будь завжди поряд, і дякую, що ти в нас є, найкращий тато на найкращий чоловік. Поряд з тобою завжди спокійно, навіть зараз… Поряд з тобою завжди щасливо, навіть зараз…”

У своїх Інстаґрам-сторіз Лілія Ребрик розповіла, що сьогодні їх з Андрієм Диким розлучила відстань:

“Я сьогодні в файному місті Тернопіль. 12 грудня — день народження мого Дикого, мого коханого. На жаль, ми сьогодні не разом, але моє серце поряд…”

 

Лілія Ребрик привітала Андрія Дикого з днем народження

Також ведуча запропонувала шанувальникам долучитися до привітань коханого чоловіка на її сторінці у соцмережі. Та доповнила спільними світлинами з обранцем, з пидписом:

“З днем народження! Люблю дико.”

Історія кохання подружжя Ребрик та Дикого розпочалась ще в 2011 році, коли ведуча активно готувалася до участі в проєкті “Танці з зірками”, але з жодним партнером у неї не клеїлося. Останнім на кастинг завітав Андрій Дикий, який не зважав на їдкі коментарі та жарти Лілії, а був занурений у танець з ведучою.

Неймовірна пара Андрій Дикий та Лілія Ребрик

Акторка і не покладала сподівань на останнього кандидата, але дарма, окрім ідеальних підтримок на паркеті вона отримала ідеальну підтримку в житті. Між парою одразу промайнула іскра, яку ніхто наполегливо не хотів помічати аж до кінця проєкту, адже обоє мали інших людей поряд.

Ребрик та Дикого об’єднали Танці з зірками

Лише через деякий час Андрій та Лілія змогли зізнатися у своїх почуттях та вже більше не відпускати один одного. Згодом зіграли весілля, обзавелися двома прекрасними донечками Діаною та Поліною. Подружжя розділяє спільне щастя вже 11 років.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.