Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили виглядом маленьких синів Івана і Данила: обидва не схожі на телеведучого

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов схвилював мережу, показавши сімейне фото з Катериною Осадчою та синами Іваном і Данилом. Усі деталі в статті

Катерина Осадча та Юрій Горбунов ніколи не забувають про вітати своїх фанатів з новорічними святами. Якими поганими не були часи, здається, це не змінить традицій зіркової родини. Нещодавно телеведучий знову потішив своїх шанувальників новими кадрами, які були зроблені у будинку сім’ї.

Юрій Горбунов показав сімейне фото з Осадчою та двома синами

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов показав сімейне фото з Осадчою та двома синами

Так, цього року Юрій Горбунов тривалий час знаходився у розлуці зі своїми спадкоємцями. Поки шоумен працював у столиці, його дружина Катерина займалася пошуком зниклих та піклувалася про дітей на заході України. Інакше бути просто не могло, адже голові сімейства необхідно було утримувати своїх нащадків.

Зіркам було неймовірно важко жити у такому режимі, адже заради зустрічі їм доводилося долати доволі великі відстані. Однак, на зимові свята Юрій та Катерина возз’єдналися.

Нещодавно телеведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий спільний сімейний кадр, на якому постав поруч з коханою дружиною та синами на тлі прикрашеної ялинки.

Варто відмітити, що Іван та Данило поки що неймовірно схожі саме на свою маму, а от рис Юрія Горбунова знайти важко.

Втім, хлопчики будуть ще дорослішати, і хто знає, цілком імовірно, що з часом обидва стануть більш схожими на батька. До речі, Катерині Осадчій у цьому плані щастить, адже її старший син Ілля вийшов її точнісінькою копією. А от у Івана з часом волосся стало трохи темнішим і тепер має пшеничний колір.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.