“Моє мале янголя”. Леся Нікітюк показала фанатам крихітне немовля і вразила новиною: пологи були 2 місяці тому

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу, показавши підписникам фотографію маленької дитини. Чи є немовля з'явилося на сторінці знаменитості?

Після початку повномасштабної війни в Україні Леся Нікітюк зробила все від неї залежне, аби допомогти співвітчизникам та врятувати якомога більше людей. Телеведуча організувала волонтерський центр, а сама тим часом, займалася збором коштів, годувала людей в столових, шукала житло для тих, хто був його полишений внаслідок війни.

Не варто і казати, що велика кількість розважальних шоу так і не вийшла на екрани, і Леся, як і більшість її колег, залишилася без роботи.

Леся Нікітюк назвала своє справжнє ім'я
Леся Нікітюк показала фанатам крихітне немовля

Через півроку зірка вирішила, що настав час зайнятися новим проєктом, тому свою програму “Ле маршрутка” вона адаптувала до нових реалій.

Леся Нікітюк показала фанатам крихітне немовля

З часом Леся стала все частіше показувати кадри із особистого життя, чому її фанати несказанно раді, адже контент зірки завжди неймовірно цікавий, добрий та позитивний.

Леся Нікітюк показала фанатам крихітне немовля

Втім, нещодавно телеведуча здивувала своїх підписників. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася фотографія маленького немовляти. Так як репост був зроблений зі сторінки Еліни Світоліної, нескладно здогадатися, що дитина у кадрі — це маленька Скаї Монфліс, яка отримала патріотичний подарунок від телеведучої: вишиванку та червоні штанці.

Леся виразила свою любов до маленької принцеси і назвала її янголям.Однак, обличчя спадкоємиці спортсменів у кадрі майже не видно.

Нагадуємо, що Еліна народила дочку в жовтні. Дитину зірка тенісу народила від свого чоловіка французького тенісиста Гаеля Монфіса.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.