Селфі чи в повний зріст: трендові фото – що обирають українські зірки: Гордєєв, дружина Винника Таюне та інші

Українські зірки – це лідери соціальних мереж, вони мають найбільшу кількість підписників і підписниць, яким щоденно потрібно демонструвати якісний контент

Соціальні мережі вже давно заполонили сучасний світ. Щоденно у мережі з’являються нові тренди та вимоги, а прискіпливих фоловерів треба дивувати креативом та новими підходами до публікацій. І не дивно, адже не новина, що сторінка в соціальних мережах – це ніби візитівка людини, а знаменитої особистості поготів.

Саме тому українські зірки невпинно розвивають власні сторінки, роблять креативні фотографії, пишуть пости та ледь не щоденно виходять у сторіс або прямі трансляції.

Які фото роблять українські знаменитості, задаючи справжні інтернет-тренди – читайте в матеріалі.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв – популярний в Україні телеведучий. Чоловік зустрічає кожен новий день із тисячами українців, адже він – незмінний ведучий ранкової передачі “Сніданок з 1+1”.

У соціальній мережі Інстаграм він має понад сто тисяч підписників. Телеведучий розбавляє стрічку різними фотографіями: це і селфі, і студійні знімки, часто з якихось заходів чи з міжефірного закулісся.

Таїсія Таюне

Таїсія Таюне – українська співачка. Жінка також прославилася своїм зірковим чоловіком, вона одружена з популярним виконавцем Олегом Винником.

Таїсія, на відміну від свого коханого, має не так багато підписників та підписниць у Інстаграмі. Усього лиш понад тридцять тисяч фоловерів у жінки. Попри це, вона все одно ретельно підбирає те, що публікує на своїй сторінці. Її фотографії – у повний зріст, селфі співачка не виставляє.

Ольга Полякова

Ольга Полякова – популярна в Україні та за кордоном співачка. Те, що жінка знаменита, показує й кількість фоловерів у Інстаграмі. Число вражає – понад два мільйони підписниць та підписників.

Виконавиця робить найрізноманітніші публікації: це і професійні світлини з концертів чи заходів, і селфі, і відео – усе, щоб порадувати шанувальників та шанувальниць.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.