Покинули Україну назавжди? Після розставання з Добриніним Квіткова забрала єдиного сина і виїхала за кордон

Знаменита українська блогерка та переможниця "Холостяка" Даша Квіткова повідомила про те, що покинула Україну разом з маленьким сином від Нікіти Добриніна.

Днями стало відомо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін прийняли рішення про розставання. Виявляється, молоді люди вже не живуть разом, і будуть намагатися побудувати здорові стосунки лише заради свого спільного сина.

Даша Квіткова народила сина від Микити Добриніна
Даша Квіткова показала фото з відпочинку на Мальдівах після розлучення

Нікіта та Даша повідомили, що будуть ходити до психотерапевта, щоб мати можливість дати своїй дитині родину без конфліктів та токсичної обстановки. Також блогерка зазначила, що в їхній сім’ї не було зрад чи негідних вчинків, просто їхнє кохання добігло кінця.

Даша Квіткова показала фото з відпочинку на Мальдівах

Обидві зірки дають зрозуміти, що прекрасно переживають цей період, і ніякої драми немає. Зокрема нещодавно Даша вийшла на зв’язок з відпочинку то показала, як розважається зі своїм маленьким сином на Мальдівах. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Неможливо не звернути увагу на те, що Даша виглядає просто прекрасно. Жінка випромінює красу, гармонію та життєрадісність, і варто відмітити, прийшла у прекрасну фізичну форму після пологів.

Нагадуємо, що історія кохання Нікіти та Даші була однією з найромантичніших на проєкті “Холостяк”. На відміну від інших дівчат, Даша Квіткова змогла завоювати всенародну любов завдяки своїй щирості та спокійному ставленню до того, як виглядає в очах публіки. Але як зізналася сама блогерка, дуже інтенсивний розвиток її стосунків з Нікітою зіграв з ними злий жарт, і пара перегоріла.

Схожі статті