Оля Цибульська показала свій обід: бідненькі канапешки, рулет із лаваша і тарталетки без червоної ікри

Оля Цибульська завжди була досить відвертою зі своєю аудиторією. Майже все, що відбувається в її житті, знають підписники. Проте була у дівчини таємниця щодо особистого життя. Але й вона вже розсекречена.

Не секрет, що Оля періодично стикається з проблемами налипання ваги, і вона ніколи не ховається за масками. У неї все чесно, якщо шанувальники їй дорікають чи пишуть про те, що вона набрала, то Ольга не образиться, вона не стане сперечатися чи доводити інше, ні. Зазвичай співачка це підтверджує та навіть жартує сама з себе.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Наприклад, нещодавно на відпочинку Цибульська пожартувала з приводу одягу, типу що це вона не вагітна, а така футболка і підтвердила, що вона набрала зайвих кіло.

Та Оля працює на телебаченні, тому їй варто слідкувати за своїм стилем та виглядом. І зараз жінка почала активно ділитися своїми обідами. Судячи з яких Оля вирішила обмежувати себе у харчуванні та їсти лише не жирну та не калорійну їжу. Так, днями артистка показала на своїй обідній тарілці канапе, рулетик з лаваша і тарталетки, а також шматочок свіжого огірка. Все це Оля лаконічно підписала: “Мій обід”.

Обід Цибульської

Тож, тепер цікаво чи стане це постійною рубрикою у блозі співачки, адже це в якомусь сенсі самомотивація та контроль, який не дає розслабитися, адже за тобою спостерігає багато людей. І деякі з ним мажуть навіть підтримати, або дати цінну пораду.

Виходить, що незабаром ми матимемо змогу спостерігати за оновленою Ольгою Цибульською, яка зараз активно взялася за своє харчування та здоров’я. Залишається лише загадкою, чому саме Цибульська вирішила змінити свій раціон. Але все ж таки Оля молодець. Бо зараз багатьом складно зібрати себе що купи та почати діяти, ще й демонструвати це на всю країну.

Схожі статті