Образ монашки: зірка Тіна Кароль зробила важливий меседж своїм виглядом – Дан Балан закохається в діву знову

Ім'я Тіна Кароль в українському шоу-бізнесі звучить не тільки на території рідної України. Вона успішна співачка, яка досягла неабиякого успіху в кар'єрі. Про неї й будемо говорити в цьому матеріалі.

Неймовірна, щира, чуттєва та сильна духом жінка – таким сформувався образ Тіни Кароль. Зараз вона надає колосальну підтримку для всієї України, аби наблизити її до перемоги.

Так, на своїй сторінці в Instagram Тіна поділилася дописом, де постала в неймовірній, довгій сукні з важливим месенджером про незламний український народ. Вона зазначила, що ми всі сміливі та творимо історію разом.

Тіна Кароль взяла участь у кінофестивалі, де й вирішила з’явитися в такому важливому образі з посланнями про Україну на весь світ. Підписники переконані, що це потужний меседж й всі мають знати про наше сьогодення.

У своєму пості Тіна подякувала й Президенту України Володимиру Зеленському, де зазначила, що він відважний герой та воїн. Також вона впевнена, що бути частинкою фільму “Superpower” – це завжди відповідально, це радість та велика честь для неї. Сміливість нашого народу – це поняття, що вивчатимуть у підручниках. Співачка переконана, що ми – частина сміливості, що є Superpower.

Наразі Тіна Кароль активно допомагає ЗСУ. Також з 2014 року має свій фонд “Полюс тяжіння”, де лікують всіх українців. Зараз зірка шукає ліки для онкохворих дітей. Їх важко дістати. Спільно з брендом One be One створили спеціальну патріотичну колекцію одягу, щоб зібрати та передати кошти для українських жінок військовослужбовиць.

Допомога, яку надає співачка має важливий та глибокий сенс в теперішній час.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.