Вчитель фізкультури співає, а викладач – популярний ведучий: як Потап, Остапчук та Зеленська змінили професію

Відомо, що багато українських знаменитостей не працюють за фахом. Яка в цьому причина? Як знайти своє покликання в житті без спеціальної освіти? Про це читайте в нашому матеріалі.

Відомий український виконавець, популярний телеведучий та перша леді України – на прикладі цих знаменитостей розглянемо, чи можна досягти бажаної професії без спеціальної освіти. Розберемо історії із життя кожного з них, аби дійти до одного висновку.

Олексій Потапенко

Відомий український продюсер, виконавець пісень, композитор народився 8 травня 1981 року. Потап може похизуватися двома вищими освітами: тренер з плавання й водного поло і бухгалтерська справа та аудит.

Цікавим є те, що співак встиг спробувати себе в ролі вчителя фізкультури, проте зрозумів – це не та справа, якою хотів займатися все життя. Він поділився історією про те, що викладав свої уроки в тій школі, де навчалася колишня солістка відомого гурту “ВІА Гра” Санта Дімопулос.

Олексій Потапенко

Завдяки своїй завзятості та таланту Олексій став справжньою зіркою українського шоу-бізнесу та навіть пише пісні та музику.

Володимир Остапчук

Відомий телеведучий, радіоведучий, стендап-комік народився 27 вересня 1984 року. Здобув філологічну освіту в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Володимир Остапчук тепер їздить у метро
Володимир Остапчук

Володимир Остапчук пішов працювати за професією і певний час викладав англійську мову. Проте творча сторона майбутнього телеведучого перемогла й він зрозумів, що хоче іншої реалізації в житті.

Спочатку зайнявся стендапом, чим дуже захопися. Тоді він розумів, що творчі професії вимагають значних зусиль і збагнув, що це його головне покликання.

Олена Зеленська

Майбутня перша леді України народилася 6 лютого 1978 року в Кривому Розі. Освіту здобула в Криворізькому національному університеті. Навчалася на будівельному факультеті. За фахом – архітектор.

Олена зізнається, що ні одного дня не працювала за професією. Свою реалізацію знайшла завдяки “Кварталу-95”, де була членом авторської групи, а її чоловік Володимир Зеленський був актором комедійного жанру.

Олена Зеленська з'явилась на публіці з впливовим красенем
Олена Зеленська

Зараз Володимир та Олена Зеленські – президентське подружжя. Вона навіть уявити не могла, що в майбутньому стане ще й першою леді України. Жінка дуже стримана, інтелігентна, щира й чудово тримає цей статус.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.