Тепер і знати не хоче: Аліна Гросу нарешті відповіла, чи разом вони зараз з росіянином Полянським

Аліна Гросу – відома українська співачка. Нарешті дала прихильникам зрозуміти, чи разом вони з росіянином Романом Полянським. Що про це відомо? Дізнавайтеся свіжі новини в нашому матеріалі.

Аліна Гросу не любить ділитися подробицями свого особистого життя й навіть деталі, чи продовжуються її стосунки з Романом Полянським вона приховувала. Проте підписники не давали спокою дівчині й знову ставили подібні питання. Так було і цього разу.

На своїй сторінці в Instagram співачка дала чітку та зрозумілу відповідь на питання, чи разом вона зі своїм коханим, росіянином Романом Полянським. Ось, що зазначила зірка:

“Ні хлопця, ні коханця в мене не-ма-є!”, – відповіла Гросу.

Схоже, що в цій історії можна ставити крапку й більше не мучити себе здогадками.

Аліна Гросу відповіла, чи разом з Романом Полянським

Давно було зрозуміло, що пара не разом, адже в Україні війна, Аліна знаходиться зовсім в іншій країні, а Роман ніяк не коментує всі теперішні події.

У своїх попередніх історіях в Instagram зірка вже натякала, що все скінчено. Не раз вона говорила, що не сумує за Полянським, але однозначної відповіді, що стосункам кінець прихильники не отримували. Тепер все стало зрозуміло і робимо висновок, що ця історія кохання вже має своє логічне завершення.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Нагадаємо, що екс-закохані познайомилися на знімальному майданчику. Роман Полянський старший за дівчину на 12 років. Це сталося якраз тоді, коли Гросу готувалася до весілля.

Подружнє життя не склалося і через пів року пара розлучилася. Саме Роман підтримав Аліну в тяжку хвилину та став для неї справжньою підтримкою, опорою та хорошим другом. Проте і ці стосунки, як бачимо, теж добігли кінця.

Схожі статті