“Коні, люди, коти та носороги”: 45-річна Оля Полякова розповіла, що планує показати у власному серіалі

Netflix, Disney, Apple та Amazon можуть ставати в чергу для отримання прав на серіал за ідеєю Олі Полякової! Епатажна співачка придумала, як переплюнути майбутній перезапуск Гаррі Поттера від WB.

Хоча місяць гордості вже закінчився, Оля Полякова продовжує відстоювати те, що вважає важливим — рівність для кожного. Для відповіді хейтерам співачка використовує фрагменти зі свого великого стріму, на якому вона відповідала на критичні, а часом абсурдні коментарі.

Цього разу довелося мати справу з другою категорією. Один з коментаторів ототожнив ЛГБТ-спільноту та розбещувачів дітей, що обурило Полякову. Оля зазначила, що представники ЛГБТ — це дорослі люди, які зробили свідомий вибір. В другому ж випадку відсутня згода однієї зі сторін через саму неможливість такої згоди. Тому в подібній ситуації порушується закон.

Оля Полякова розповіла про ідею для власного серіалу
Оля Полякова розповіла про ідею для власного серіалу

В пості співачка написала, що деякі люди змішують в купу коней, людей, котів та носорогів. Також зірка пожартувала, що з ефіру, який вона записала на честь маршу рівності, можна зробити цілий серіал та навіть придумала для нього дотепну назву у стилі фільмів про Гаррі Поттера — “Оля Полякова та в’язні скрєпного виховання”.

Коментатори висловили активну підтримку артистці, відзначивши, що вона вміє дуже гарно та чітко висловити думку. Одна з підписниць, яка проживає у США, також написала, що вона неприємно здивована тим, що в Україні дуже багато нетолерантності, яка є недопустимою в сучасному суспільстві.

Втім, знайшлися люди також з протилежною думкою. Підписниця з Німеччини вважає, що в Європі цю тему дуже активно нав’язують. Також коментаторам не сподобалося, що в умовах, в яких щоденно доводиться жити Україні, приділяти так багато уваги ЛГБТ є неприпустимим. Дехто знову висловив припущення, що Олі просто платять за просування таких тез, оскільки вона дуже часто публікує прости про ЛГБТ у своїх соціальних мережах.

Оля Полякова розповіла про ідею для власного серіалу
Оля Полякова розповіла про ідею для власного серіалу

Можна погодитися, що відношення до спільноти у кожного може бути індивідуальним. Але нав’язувати свою позицію та власне бачення світу іншим людям — це неприпустимо. І Оля Полякова намагається донести саме цю думку, а не змусити кожного в обов’язковому порядку любити ЛГБТ.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?