Катя Осадча вперше зізналася, чому пішла з сімʼї попри маленьку дитину: “Чоловік пішов, мені стало легше”

20 років тому Катя Осадча прийняла рішення розлучитися з Олегом Поліщуком. Своє рішення зірка прокоментувала через багато років, пояснивши, що сталося.

Зараз знаменита українська телеведуча є щасливою матір’ю трьох прекрасних хлопчиків, а також коханою дружиною. З Юрієм Горбуновим її об’єднує історія довжиною більше, ніж 8 років. І лише найближче оточення знає, коли насправді пара почала зустрічатися, адже для аудиторії досі цей нюанс залишається загадкою.

Катя Осадча розповіла, чому вирішила розлучитися з Олегом Поліщуком

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Катя Осадча розповіла, чому вирішила розлучитися з Олегом Поліщуком. Катя Осадча та Олег Поліщук після розлучення

Свого часу Катерина зізнавалася, що не зацікавлена у серйозних стосунках, а також не вірить у шлюб. Осадча взагалі не збиралася виходити заміж, але підкреслювала, що заради дитини це зробить. Так і вийшло! Коли телеведуча завагітніла від свого колеги, то одразу ж оформила стосунки.

Небажання знову йти під вінець пояснюється дуже просто: зірка вже переживала розлучення. У своєму інтерв’ю вона якось розповіла про те, як розійшлася з народним депутатом Олегом Поліщуком. До речі, саме від нього Катерина колись народила первістка.

“Моя провина, що ми розлучилися. Нам потрібно було знайти баланс у відносинах, почути потреби один одного, – заявила Катя. – А замість цього кожен мовчки робив свої висновки і нічого не говорив своїй половині. Зараз вже все позаду, і я вважаю, що нам потрібно було з чоловіком провести ці довгі три роки разом тільки заради того, щоб у нас народився син”

Катя Осадча і Олег Поліщук
Катя Осадча розповіла, чому вирішила розлучитися з Олегом Поліщуком. Архівна світлина з весілля екс-подружжя

Примітно, що екс-подружжя змогли зберегти прекрасні стосунки. Ба більше, Юрій Горбунов зізнався, що також зіштовхується з чоловіком, і це стається на дні народженні у тещі.

Олег давно налагодив особисте життя та знову одружився. Політичну кар’єру йому довелося завершити, тим паче, що депутат навіть потрапив у скандал. Зараз Поліщук займається бізнесом. А його старший син Ілля навчається у Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.