Максим Галкін засвітився в Україні в місті фортець: задивляється на новий замок для Алли Пугачової?

Максим Галкін відомий комік, пародист та артист, який з молодого віку зміг підкорити серця мільйонів глядачів як в Україні, так і в росії. І досі у чоловіка залишається купа прихильників.

Попри те, що Максим все життя був та залишається комічним актором, він має гострий розум та аналітичне мислення. Його важко назвати далеким від політики чи загалом від справ, які відбуваються у світі. Навпаки, Макс дуже розумна та чемна людина, яка вміє аналізувати інформацію, яка до нього доходить.Саме тому, Максим нині не живе в росії вже рік і взагалі не має жодних зв’язків з цією агресивною та недолугою країною.

Через підтримку України та від’їзд в Ізраїль Галкіна та Пугачову дуже засуджують їхні неадекватні колеги, оскільки вони вже продали весь бізнес в рф та навіть не збираються повертатися чи приїжджати у звичне для себе місце проживання. Алла та Максим публічно висловлюють свою позицію у цій війні. І Галкін відкрито говорить, що кошти з його закордонних концертів йдуть на допомогу ЗСУ.

Також нещодавно Макс опублікував фото з українського міста Кам’янець-Подільський, де колись знімався у фільмі “Все можуть королі”. Цей ніби-то непомітний жест підтримки України викликав у коментарях бурю емоцій. Багато хто дякує Максимові за підтримку, а хтось навпаки, засуджує його таку відверту позицію.

Та насправді ж родина Макса та Алли вже давно вирішили для себе, жити за совістю, чи проявити слабкість та прожити життя як у ляльковому театрі. Така позиція насправді дуже сильно впливає на свідомість людей, адже на своїх концертах Галкін не припиняє засуджувати дії російського керівництва та дуже гостро шуткує над всім тим, що відбувається.

Тому, не дивно, що артист з теплом згадує ті часи, коли міг в будь-який момент приїхати в українське місто на зйомки, концерти або просто відпочити, бо в цих містах є неймовірна сила та енергія, що заряджає.

Схожі статті