Від природної краси ні сліду: натуральний вигляд Насті Каменських у купальнику порівняли з Кім Кардаш’ян

Не дивлячись на великі коливання у вазі Настя Каменських завжди вважалася однією з найвродливіших та найбажаніших жінок України.

Знаменита американська it-girl Кім Кардашʼян розпочала свій шлях з посади помічниці Періс Хілтон. Саме цей досвід допоміг її свого часу прославитися, не маючи при цьому певного роду діяльності. За декілька років красуня з вірменським корінням встигла стати світською левицею, і не завжди обирала для цього морально етичні методи.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

Слава Кім допомогла набрати популярність і її чотирьом сестрам — Кортні, Кендал, Кайлі та Хлої. Майже всі дівчата мають доволі пишний тип фігури. І саме цю моду у сімействі ввела Кім, візитівкою якої були тривалий час її стегна.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

Такого ефекту вона досягла неприродним шляхом. Кардашʼян ніколи не приховувала, що неодноразово робила пластичні операції. Зокрема вона вставляла імплантати, а також робила ліпофілінг. За естетичної точки зору це далеко не кожного разу давало позитивні результати, тож з часом красуня прийняла рішення трохи зменшити об’єми.

Найбільш фігуристою зіркою в Україні вважається Настя Каменських. Вона також може похизуватися формами, а тому свого часу навіть написала пісню про форми, як у Кім.

Настя Каменських також не відмовляє собі у кадрах в купальниках. І робить вона це при будь-яких параметрах: і коли вдається схуднути, і коли набирає вагу.

Настя Каменських та Кім Кардашʼян показали, як виглядають в купальниках

На відміну від американської колеги Настя має потужні природні дані, але з віком до артистки почало з’являтися все більше і більше запитань, і стосовно натуральності її форм включно.

Нагадуємо, що Настя Каменських раніше не могла позбавитися зайвої ваги і досить довго боролася за струнку фігуру. Згодом їй вдалося досягти бажаного, і глядачі полюбили її з новою силою, адже Настя продемонструвала не тільки талант та професійність, але й волю досягати своєї мети. Зараз співачка знову вимушена проходити через минулий досвід та намагаються схуднути. На даний момент результатами Каменських не ділиться.

Схожі статті