74-річна Алла Пугачова забирає сімʼю і покидає Ізраїль через важкий діагноз: зірка стрімко здає по здоровʼю

Легенда радянської естради Алла Борисівна Пугачова стривожила своїх шанувальників рішенням покинути Ізраїль та переїхати в іншу країну. Що відбувається?

Як відомо, лютого минулого року Алла Борисівна разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми покинула територію російської федерації та перебралася в Ізраїль. Там у родини є розкішний особняк, який дозволив їм одразу ж перебратися туди жити на постійній основі. І хоча примадонна спочатку наполягала на тому, що не збирається емігрувати, згодом стало зрозуміло, що з російською владою сім’я остаточно побила горщики, а тому замок був виставлений на продаж.

Не так давно з’явилася інформація, що маєток нарешті вдалося продати російському бізнесмену. Однак Максим Галкін не підтвердив дану інформацію. Натомість в російській пресі почали пліткувати про переїзд Алли Борисівни в іншу країну.

Алла Пугачова забирає сімʼю і покидає Ізраїль через важкий діагноз

Замок Пугачової та Галкіна у Грязі може перетворитися на дитячий будинок
Алла Пугачова покидає разом з родиною Ізраїль

Шанувальники артистки можуть видихнути, адже вона не повертається на свою батьківщину. Мова йде про тимчасову поїздку родини до Юрмали. Справа в тому, що Алла Борисівна у зв’язку зі станом свого здоров’я важко переносить сильну спеку, яка от-от настане в Ізраїлі.

Діагноз у Алли Пугачової доволі непростий. Зірка вже багато років не виступає на сцені після пережитого серцевого нападу. Артистці зробили операцію на серці, після чого суворо заборонили нервувати та важко працювати. Проблеми з серцем дали ускладнення на нирки та судини, що і змушує співачку переглянути свої плани на літо та переїхати на Віллу, яка чекає на її сім’ю в Латвії. Варто відмітити, що деякий час вона буде сусідкою своєї подружки Лайми Вайкуле, яка завжди з великою радістю проводить з нею час.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова покидає разом з родиною Ізраїль

Примітно, що про свої переміщення Максим Галкін та Алла Пугачова не повідомляють, однак зважаючи на активність гумориста в соціальних мережах, немає жодних сумнівів, що гуморист почне ділитися кадрами з Латвії і дасть зрозуміти шанувальникам, де зараз знаходиться його родина. Також у його дітей починаються літні канікули, тож освітня програма двійнят від даного переїзду аніскільки не постраждає. До вересня родина планує повернутися додому.

Схожі статті