Церковне свято 10 січня: що можна і не можна робити у день пам’яті християн Нікомідії – традиції та прикмети

10 січня має особливу енергетику. Саме сьогодні тисячі християнських душ за наказом узупатора-язичника було покарано за любов до Господа нашого.

Свято Різдва Христового не для всіх було урочистим днем. У Нікомідії, де найчастіше за все розгорталися події життя святих, одразу після 7 січня за віру було покарано тисячі невинних душ. Розгорталися події так: імператор Максиміан, знаючи, що у місті на свято народження Спасителя збереться близько 20 000 вірян, направив туди довірену персону повідомити, що бажає бачити від цих людей жертвоприношення язичницьким богам. Люди відмовилися. Тоді розгніваний правитель змусив підданих підпалити храм, у якому були християни.

Церковне свято 10 січня

Востаннє 20 000 чоловік звернулися до Всевишнього та мужньо прийняли страждання. Саме тому цей день вважається особливо енергетично сильним. Молитва, сказана у цей день додає сил, наснаги та оздоровлює організм.

Справжні чудеса починаються вже після першого її читання вранці. Тоді божественний дар заряджає весь день на позитив. Читаючи рядки перед сном, ви звертаєте на себе увагу ангела-охоронця, який щитом закриє вас від негараздів.

Господи, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля і я дуже вдячна за Тебе. Будь ласка, прости мені все, що я зробила свідомо і несвідомо, і чим образила Тебе або Твоїх людей. Моє єдине бажання — догоджати Тобі і служити Тобі.

Твоє Слово каже, що Твоєму коханому ти даєш відпочинок, Господи, і я прошу зараз дати мені цієї ночі відпочинок і спокійний сон. Дух Святий, будь ласка, заспокой моє серце, бо я довіряю Тобі, і допоможи мені заспокоїти мій розум. Я прошу Тебе укласти моє тіло в ідеальну позицію, щоб приготуватися до відновлював сну. Я прошу Тебе, Господи, покривати, охороняти і захищати мої сни вночі, щоб вони були тільки від Тебе.

Сатана, я пов’язую тебе, в ім’я Ісуса, у своїх мріях і снах моїх домочадців. Ми належимо Господу Ісусу — і я закликаю кров Ісуса зараз на нас. Будь дух, що не належить Всевишньому Богу, я наказую тобі залишити мій будинок зараз же, в ім’я Ісуса. Це дім молитви, дім поклоніння, будинок, що належить дітям Божим.

Господи, Ти — дивовижний Бог, і служіння Тобі — це коштовність. Я дякую тобі за моє забезпечення, моє зцілення, моє спасіння і за те, що Ти зробив мене своєю. Ти робиш великі речі для мене, і, незалежно від обставин, я буду радіти.

В ім’я Ісуса, я молюся про це. Амінь.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.