3 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Перша леді Олена Зеленська приймає вітання від українців

День ангела або день янгола – свято, яке відзначають в побуті в честь певної особи, пам'яті християнського святого, чиє ім'я вона носить. Дізнаймося імена всіх, хто має свої іменини.

Свята в християнському календарі – важливі для всіх вірян, оскільки несуть за собою тільки благі наміри та світлі моменти. 3 червня свій День ангела святкують жінки Олена та Ілона та ряд таких чоловічих імен: Андрій, Кирило, Костянтин, Єлисей, Теодор, Михайло, Федір, Ярослав.

Цікаво, але Перша леді Олена Зеленська має молодшого сина Кирила, тому найрідніші можуть розділити День свого ангела 3 червня разом. За прикметами, сьогодні можна звернутися до свого янгола-охоронця з молитвою, проханням або заповітними бажаннями.

Як Олена Зеленська виглядала до війни і як виглядає зараз
3 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

За церковними обрядами, новонародженій дитині намагаються обирати ім’я зі списку імен в її день народження. Тобто, умовно кажучи, якщо сьогодні хтось народив хлопчика – може обрати ім’я для малюка з тих, хто святкує свій День ангела в цю дату. Таким чином, малюк буде перебувати під захистом та оберегом від небес.

Хореограф, танцівниця, суддя “Танців з зірками” Ілона Гвоздьова теж входить до списку жіночих імен, хто має сьогодні свої іменини. Цього дня варто приділити часу собі, своїм бажанням та помолитися за їх здійснення.

33-річна Ілона Гвоздьова чесно розповіла, скільки заробляє її чоловік
3 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Дружина Президента України Володимира Зеленського Олена кожного дня перебуває в зоні ризику, оскільки в країні війна, а коханий чоловік знаходиться на високоповажній посаді голови держави, тому її янгол-охоронець має оберігати з певною відповідальністю цю жінку, адже вона потрібна своїй сім’ї та всім українцям.

Тож, вітаємо всіх, хто сьогодні, 3 червня має свої іменини, в зазначеному нами списку.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.