Як виглядає та чим займається старший син Каті Осадчої, про якого всі забули після народження молодших

Відома українська телеведуча Катерина Осадча тільки-но стала мамою втретє. І знову у неї народився хлопчик.

Первісток Каті Осадчої з’явився на світ у 2002 році в шлюбі з бізнесменом і політиком Олегом Поліщуком. Сина подружжя назвало Іллею, і зовсім скоро йому виповниться 19 років. Він ніколи особливо не любив увагу, тому знайти фотографії телеведучої разом зі старшою дитиною – та ще задачка. Знаменитість поважає бажання спадкоємця не світитися на публіці, проте нещодавно для цього з’явився дуже слушний привід – Ілля закінчив школу.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук

Звичайно, Катерина з’явилася на святкуванні випускного і похвалилася в мережі кількома кадрами з сином, яким вона дуже пишається. Хлопець виріс таким же високим як зіркова мама, а ще він дійсно на неї дуже схожий.

Старший син Каті Осадчої
Старший син Каті Осадчої

З батьком Іллі Осадча розлучилася, коли дитині було 2 рочки. За словами зірки, вони в парі просто не зійшлися характерами через велику різницю у віці – Олег старший за Катерину на 16 років. І хоча з Горбуновим різниця не набагато менша – 13 років, з екс-чоловіком у теледіви були зовсім різні погляди на майбутнє. Вона не хотіла бути домогосподаркою і мріяла побудувати запаморочливу кар’єру, а він бачив у дружині хранительку домашнього вогнища. Зараз колишні спілкуються тільки з приводу сина.

Від свого другого обранця Юрія Горбунова Катя народила вже двох дітей, і теж хлопчиків. Їхнього першого спільного спадкоємця звуть Іван, йому зараз 4 роки, а другий з’явився на світ 19 серпня, ім’я йому щасливі батьки поки не вибрали.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча і Юрій Горбунов з сином
Катя Осадча з синами
Катя Осадча з синами

Враховуючи, що Ілля неодноразово їздив на відпочинок разом з матір’ю, молодшим братом і вітчимом, можна зробити висновок, що стосунки між ними склалися хороші.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.