Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав, як голодні російські солдати вимушені голими руками ловити кур

Відомий український журналіст Єгор Гордєєв показав своїм фанатам, до чого докотилися окупанти. Російські солдати не могли зловити курку др обіду.

Ні для кого не є секретом, що російські окупанти, потрапивши на Україну, залишилися без їжі, ліків та інших гуманітарних умов. Українська армія дає росіянам жорсткий опір. Деякі навіть не намагаються воювати, а здаються в полон, так як Володимир Путін залишив їх без допомоги.

Українські мирні жителі звертають увагу не тільки на те, що російські солдати змушені займатися мородерством. У воїнів дуже погана форма, незручне взуття і стара техніка. Тобто в словах про величність російської армії немає ніякої істини.

Єгор Гордєєв показав, як голодні російські солдати вимушені голими руками ловити кур

За словами Лаврова, у війні беруть участь лише контрактники, що викликає ще більше підозр. Нещодавно відомий український журналіст Єгор Гордєєв поділився відео, яке відзняла мирна жителька. У ролику російські окупанти з голоду наважилися поцупити кур в селі, і втрьох намагалися впоратися з бідною птахою. За допомогою садового інвентарю, вони активно влаштовували пастки тваринам, та чи вдалося їм зловити хоч одну, достовірно невідомо.

Єгор Гордєєв показав, як голодні російські солдати вимушені голими руками ловити кур. Скріншоти особистої сторінки зірки

Подібні сцени раніше українці могли спостерігати лише у воєнних фільмах, які здебільшого були присвячені боротьбі радянських солдатів проти фашизму. Але реалії такі, що тепер ми можемо бачити подібні речі і наживо. І хоча на цим дуже хочеться посміятися, насправді вищевказана ситуація дуже сумна, адже окупанти не знають, як виживати.

Схожі статті