Геловін на “Танцях з зірками”: хто покинув містичний замок

Складний і містичний 10-й ефір.

Все ближче і ближче фінал проекту “Танці з зірками”, а це означає серйозніші випробування для конкурсантів. Давайте подивимося чим ознаменувався містичний 10-й випуск танцювального шоу.

Цього разу танцівники мали впоратися з подвійним хвилюванням, адже виходили на паркет не зі своїми партнерами.

Самі учасники шоу казали, що така зміна партнерів для них очікувана. зокрема так висловилась одна з лідерок Санта Дімопулос.

Також цього вечора паркет перетворився на готель для монстрів і в кожному номері розігрувалися свої історії.

Організатори вирішили не зупинятися і влаштували ще кілька сюрпризів. Зокрема, запрошеним гостем був виконавець Khayal, а місце четвертого судді зайняла співачка Наталія Могилевська. А на балконі з учасниками спілкувалися відразу четверо ведучих.

Глядачі танцювального проекту не дуже схвалили такий вибір, адже не зрозуміли навіщо відразу четверо ведучих. До того ж дехто хотів бачити ведучими балкону Дана Балана і Тіну Кароль. Деякі були лояльніші до вибору і запропонували свої варіанти ведучих.

А от щодо вибору четвертого судді. то вибір глядачі схвалили і почали вгадувати образ для співачки. Перша асоціація у всіх була Харлі Квін.

До приємного святкового настрою жюрі та учасників додалася ложка дьогтю і проект “Танці з зірками” покинула пара Ольги Фреймут та Іллі Падзина. Прихильники шоу дозволили собі випустити кігтики і трохи позловтішатися у коментарях. Більшість пораділа вильоту пари. аргументувавши це тим. що вони були найслабшими на проекті. До того ж до них вибуло багато достойних конкурентів, за якими цікаво спостерігати. Проте, були і ті, хто шкодував про виліт Ольги Фреймут.

Схожі статті