Дружина Дмитра Гордона Олеся Боцман знайшла йому заміну: тепер обіймає Комаровського та Шустера

Дружина найбагатшого журналіста України Дмитра Гордона завжди була досить самостійною та відомою журналісткою. Олеся має власний YouTube канал, де виходять її інтерв'ю з різними гостями.

Олеся Боцман досить відома журналістка, і це не завдяки тому, що вона є дружиною Дмитра Гордона, жінка сама вибудувала свій кар’єрний шлях у сфері журналістики, й зараз є не гіршою за свого коханого. З Олесею Дмитро вже перебуває у шлюбі багато років, хоча знаючи його непостійність, в це досить складно повірити. Але, здається мі ними існує справжнє кохання та повне взаєморозуміння. Тому, саме з нею Діма відчуває себе щасливим та хоче досягати ще більших висот.

Дмитро Гордон з дружиною

Свої стосунки Гордон майже ніколи не коментує, оскільки не вважає, що це питання є таким важливим у нинішніх реаліях, хоча він і раніше не надто полюбляв говорити про особисте. Адже він має багато жінок та дружин за плечима. Дмитро колись говорив, що він не любить згадувати своїх жінок, оскільки вони є матерями його дітей. Тому він не хоче ненавмисно нікого образити чи сказати щось зайве.

Та й про нинішню дружину Олесю журналіст не надто балакучий, проте він демонструє, що саме ця жінка робить його кращим та більш щасливим. Звісно, що обидва партнери досить зайняті своєю роботою та своїми справами, певно, це одна зі складових їхньої сімейної гармонії.

Та днями у мережі з’явились фотографії, де Олеся ніжно обіймається з відомим усім доктором Комаровським та Савіком Шустером, а ті й не проти, а навпаки, виглядають досить задоволеними. Гордон міг би сміливо приревнувати свою жінку. Та приводу немає, оскільки Олеся просто брала інтерв’ю у чоловіків.

І, оскільки, воно вийшло досить гарним та цікавим і корисним, звісно вони вирішили зробити спільне фото, аби можна було анонсувати новий випуск та загалом аби були фотокартки на пам’ять про важливу зустріч про добрі справи, які робить кожен з них для України під час війни.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.