Наче Костянтин Меладзе, але 20 років тому: Віра Брежнєва вийшла в люди з новим фаворитом після розлучення

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва здивувала мережу свіжим кадром з молодим чоловіком, який неймовірно схожий на Костянтина Меладзе.

Після початку повномасштабної війни в Україні в мережі неодноразово з’являлися чутки про розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе. Вперше пара спростувала дані плітки, заявивши, що в їхньому шлюбі все в порядку. Але мало-помалу і фанати здебільшого довірялися пресі, а не ствердженням зіркової пари.

Як нещодавно з’ясувалося, недарма. Віра Брежнєва вперше підтвердила розлучення з чоловіком. Сталося це завдяки блогеру Богдану Безпалову.

Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

Втім, здогадатися, що пара не разом було не так і важко. Костянтин та Віра все рідше з’являлися разом на людях, а після еміграції до Італії, співачка знаходилася у різних містах Європи, втім до чоловіка майже не поверталася. Декілька місяців тому Брежнєва приїхала на поїзді до Києва і регулярно з’являється в Україні. Серйозних змін зазнала її творчість і в ній вже не вгадується почерк композитора, що було-б дивно, якби подружжя досі жили разом.

Тим часом її екс-благовірний записує нові хіти з іншими виконавицями. Про особисте життя співачки на даний момент нічого невідомо. Принаймні нещодавно вона засвітилася з молодою людиною, яка неймовірно нагадує Костянтина Шотайовича в молодості: ті самі окуляри, схожий овал обличчя, добрі очі.

Віра Брежнєва вперше засвітилася з новим фаворитом

В мережі одразу ж примітили цю рису, що виливається у доволі цікаву картину.

Нагадуємо, що Костянтин Меладзе прославився як продюсер гурту “ВІА Гра”, у якому з 2003 до 2007 року співала Віра Брєжнєва. Та на той час вона була заміжня, а у 2009 стала мамою. Сам продюсер до 2013 був одружений з Яною Меладзе. Як з’ясувалося пізніше, обидва зраджували своїм партнерам, а розлучення з продюсером сталося лише після того, як Яна дізналася про невірність чоловіка.

22 жовтня 2015 року Костянтин Меладзе та Віра Брєжнєва одружилися в Італії. Торжество було оточена скандалами. Спільних дітей у пари немає, але віра якось натякнула, що вони дуже хотіли спадкоємців, втім доля розпорядилася зовсім інакше.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.